KLIMATSKE NAPRAVE

Klimatske naprave tudi v inverterski tehnologiji odlikuje tiho in ekonomično delovanje ter samodejno preklapljanje med ogrevanjem in hlajenjem. Opremljene so s funkcijami za nočno in turbo delovanje, LED zaslon na klimatski napravi pa vam omogoča pregled nad vašimi nastavitvami.

Nova generacija inverterskih klimatskih naprav se ponaša z izjemno visokim koeficientom (preko 4) energetske učinkovitosti. Aparat ima ionizator, ki skrbi za dobro počutje v prostoru, saj ustvarja negativne ione in jih oddaja v prostor.

Multi inverterske klimatske naprave

Multi inverterske klimatske naprave odlikuje visoko zmogljiva tehnologija, ki zagotavlja varčnost in optimalno delovanje aparata. Inverterska tehnolologija omogoča več kot 30% prihranka pri porabi energije. Enosmerni rotacijski kompresorji omogočajo, da se aparati optimalno odzivajo na naše potrebe in sicer tako, da zelo hitro dosežejo želeno temperaturo in jo nato zelo natančno vzdržujejo. Ena zunanja enota, na katero lahko montiramo do štiri notranje enote predstavlja prihranek pri montaži in seveda tudi pri prostoru.

Zagotavljajo elegantno in funkcionalno uporabo. S svojo elegantno obliko in številnimi funkcijami so vsestransko uporabne v različnih delovnih in bivalnih prostorih. Z namestitvijo 20 cm pod stropom omogočajo dobro porazdelitev klimatiziranega zraka. Številne funkcije, ki jih nastavite s pomočjo digitalnega upravljalnika, vam vselej zagotovijo po vaših željah prijetno ohlajen prostor.

Namestitev na steni pri tleh omogoča, da se hladen zrak najprej dvigne proti stropu, nato pa enakomerno pada proti tlom. S tem si zagotovite enakomerno klimatiziranje prostora ob minimalnem pihanju. Z elegantnimi oblikami se prilagodijo videzu prostora, z možnostjo upravljanja na daljavo pa se odlično prilagodijo tudi vašim potrebam.

V tudi samo 30 cm spuščene stropove lahko vgradite kasetne klimatske naprave praktičnih dimenzij 60 x 60 ali 90 x 90 cm V prostorih z višino 2,5 m ali več vam bodo na eleganten način omogočale nastavitev najugodnejšega osebnega okolja – s programiranim delovanjem ali z digitalnim daljinskim upravljanjem.

STORITVE

01

Plinske inštalacija

Če v prihodnosti načrtujete prehod na uporabo zemeljskega plina.
02

Centralna kurjava

Izgradnja novega ali prenova obstoječega ogrevalnega sistema.
03

Vodovod

Finomontaža, bojlerji, popravila, čiščenje, vzdrževanje, vodni filtri...
04

Klimatske naprave

Dvig splošnega standarda ter želja po ugodju v prostoru, zahtevata od nas vedno pogosteje klimatizacijo bivalnih prostorov.Pod pojmom klimatizacija prostorov razumemo vzdrževanje lokalne klime ...
05

Toplotne črpalke

Namesto centralnega ogrevanja s kotlom na kurilno olje, plin...
06

Prezračevanje

Prezračevanje pomeni pripravo in izmenjavo zraka, ki zagotavlja...